Varaa mökki Leviltä

Levin Levähdys vuokraa hirsiparitalohuoneistoa Levillä. Levin keskustaan on vajaa 3 km:n matka, kauppaan 2 km, lähimpään rinteeseen 2,3 km ja ladun alkuun 0,2 km. Kelkkareitti lähtee 0,2 km:n päästä, golfkenttä löytyy 4 km:n etäisyydeltä ja suksibussin reitille on matkaa vain 0,4 km.

Mökissä on kuusi makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsevat kellarikerroksessa. Kellarikerroksen makuuhuoneista toinen on avoin ja molemmissa kellarikerroksen makuuhuoneista on myös pieni ikkuna huoneen yläosassa. Muut neljä makuuhuonetta löytyvät muista kerroksista: kaksi makuuhuoneista on mökin ensimmäisessä kerroksessa ja kaksi ikkunatonta makuuhuonetta yläkerrassa.

Kotoisa ja tilava mökki Levillä

Tässä kotoisassa mökissä on tilaa jopa yli kymmenelle henkilölle. 

Mökin vuodepaikat:

  • Kellarikerroksen kahdessa makuuhuoneessa 2 x yhden hengen sänky
  • Ensimmäisen kerroksen kahdessa makuuhuoneessa 140 cm:n sängyt
  • Yläkerran (parvi) kahdessa makuuhuoneessa 120 cm:n sängyt.
  • Yläkerran parvella myös tilaa ylimääräisille patjoille.

Wc- ja pesutilat:

  • 2 erillistä wc:tä: alakerrassa ja kellarikerroksessa
  • Sauna: sähkösauna 
  • Pesuhuone: 2 suihkua
  • Pukuhuone

Hintaan lisätään aina automaattisesti lähtösiivous. Jos majoitusvarauksen yhteydessä ei ole tilattu liinavaatteita ja/tai pyyhkeitä, otathan omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan. Huolehdithan myös lähtöpäivänä roskien viemisestä sekä tiskeistä huoneistosta löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Katso vapaat viikot ja varaa mökkisi täältä

Kuvagalleria

Katso kuvia viehättävästä Levin Levähdyksen mökistä Levillä. Kuvista näet tarkemmin tämän kotoisan mökin sisä- ja ulkotiloja, kuten oleskelu- ja keittiötilat. Levin Levähdyksen mökki sijaitsee keskellä aidointa tunturimiljöötä, laskettelurinteiden ja hiihtolatujen läheisyydessä. Tässä mökissä et voi olla viihtymättä!

Mökki hyvällä sijainnilla – soveltuu myös lapsiperheille

Tämä hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva mökki soveltuu hyvin niin aikuisille kuin lapsiperheillekin. Läheltä löytyvät sekä laskettelurinteet että hiihtoladut. Kaupat, posti ja pankki sekä terveydenhuolto- ja ensiapupalvelut ovat muutaman kilometrin päässä. 


Mökin minimivuokra-aika on 2 vrk mutta korkeasesongin aikana minimivuokra-aika on 3 vrk. Mökin osoite on Tiivinmukka 13 A, joka löytyy kolmen kilometrin päässä Levin keskuksesta.

Varaa viihtyisä mökki Leviltä!

Yhteystiedot löytyvät täältä